Middag - Gro Spiseri
294
page-template-default,page,page-id-294,mltlngg-da_DK,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MIDDAG

 

Gro Spiseri byder op til helaftens madoplevelser på ØsterGRO tagfarm med servering ved langbord i drivhuset og under åben himmel.

Vi serverer 5 retter for 400 kr. pr. gæst, som afspejler vores omgivelser baseret på økologiske, sæsonbetonede og respektfuldt fremskaffede råvarer fra gode lokale producenter – dette gælder både for grønt, kød, fisk og drikkevarer, som kan tilkøbes på aftenen.

Menuen skifter efter, hvad der er frisk fra marken og i sæson.

Sådan her kan vores menu se ud:

Snacks
Kyllingelevermousse med grillede umodne blommer og citrontimian
Grillede radiser med kørvel mayonnaise, urter og saltet æggeblomme
 
Forretter
1. Hvide asparges med citron mayonnaise, lavendel og sprøde brødkrummer
2. Pandeglaseret blæksprutte med juice af grillet agurk og citronverbena samt urter og asier
 
Hovedretter
3. Variationer over hele skovkyllinger med urter og blomster
4. Sauteret cimi di rapa med hønsefond og saltsyltet citron
 
Dessert

5. Rabarberkompot med hjemmelavet mascarpone, dehydreret yoghurt og hyben sirup

 

Vi har åbent fredag til mandag med to seatings for 24 gæster ad gangen kl. 17.30 og 20.15.

Booking sker via Billetto. Vi sætter billetter til salg for en måned ad gangen. Hvis du ønsker at få besked, når vi har pladser klar til booking, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden.

 

Mandagskøkken

Hver første mandag i måneden fra juni til november afholder vi mandagskøkken, hvor vi serverer 2 retter for 140 kr. pr. gæst med fire seatings for 24 gæster ad gangen kl. 17, 18.15, 19.30 og 20.45.

Man har som gæst en time til at hygge sig med maden i drivhuset, og derefter så længe man lyster under åben himmel, i godt selskab med solnedgang og bål under stjernerne.

Man kan tilkøbe drikkevarer på aftenen – eller medbringe sine egne økologiske. Booking sker ligeledes via Billetto.

 

Book plads