Julefrokost - Gro Spiseri
296
page-template-default,page,page-id-296,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Julefrokost

 

Kom i sand julestemning med dine bedste kollegaer, venneflokken eller hele familien, når vi i Gro Spiseri byder op til en hyggelig og anderledes julefrokost-oplevelse på Danmarks første tagfarm.

Højt hævet over byens travlhed, mageligt placeret om langbordet i det lune drivhus med udsigt over tagfarmens vinterlandskab, lover vi jer en madoplevelse, der flirter med juletraditionerne, og samtidig adskiller sig fra mormors traditionelle retter.

Vores gode kokke centrerer menuen om råvarer, som du kender fra det danske julebord, men tilbereder, sammensætter og anretter maden med personligt præg og islæt af moderne gastronomi. Du får altså ikke en traditionel julefrokost, men en velsmagende og spændende madoplevelse med julen for øje.

Pris: 6-retters julemenu, samt velkomst-glögg og snaps for 675 kr.

Vi har åbent for julefrokost fra midt-november til januar både torsdag, fredag og lørdag aften – og søndag dag. Drivhuset bliver hurtigt fyldt op, så skriv til os og book årets lystige julefrokost allerede nu på booking@grospiseri.dk.