Middag - Gro Spiseri
294
page-template-default,page,page-id-294,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MIDDAG

 

Gro Spiseri byder op til helaftens madoplevelser på ØsterGRO tagfarm med servering ved langbord i drivhuset og under åben himmel.

Vi serverer 5 retter for 400 kr. pr. gæst, som afspejler vores omgivelser baseret på økologiske, sæsonbetonede og respektfuldt fremskaffede råvarer fra gode lokale producenter – dette gælder både for grønt, kød, fisk og drikkevarer, som kan tilkøbes på aftenen.

Åbning

Vi har åbent torsdag til mandag med to seats for 24 gæster ad gangen kl. 17.30 og 20.15 til og med november. Derefter byder vi op til jule- & vintermiddage i drivhuset – ligeledes torsdag til mandag.

Booking sker via Billetto. Vi sætter billetter til salg for en måned ad gangen. Hvis du ønsker at få besked, når vi har pladser klar, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden.

Menueksempel

Menuen skifter efter, hvad der er frisk fra marken og i sæson. Sådan kan vores menu se ud:

Snacks
1. Dansk blæksprutte med fermenteret hvidløgsmayonnaise, confiteret palme-kål og tallerkensmækker
2. Grillet romaine-salat med østers, dild, syltede fennikelfrø, frisk tang og vinaigrette af østersvand
 
Forretter
1. Tærte med røget yoghurt,  confiteret og stegte efterårssvampe, tørret æggeblommer, æblereduktion, tagetes, rucola og solsikkeblomster
2. Majs sauteret i røget smør, vinter tsar, hasselnødder, brunet smør og skummet vesterhavsost
 
Hovedretter
Kød
Langtidsrøget svinenakke med blomme-glace
 
Sideanretning
Kærnemælkspocheret græskar med løvstikke og butterdej
 
Dessert
Tuille med brændt marengs, kaffeglasur og kompot af skovbær og bivoks
 
Mandagskøkken

Hver første mandag i måneden fra juni til november afholder vi mandagskøkken, hvor vi serverer 2 retter for 140 kr. pr. gæst med fire seatings for 24 gæster ad gangen kl. 17, 18.15, 19.30 og 20.45.

Man har som gæst en time til at hygge sig med maden i drivhuset, og derefter så længe man lyster under åben himmel, i godt selskab med solnedgang og bål under stjernerne.

Særligt for Mandagskøkken kan man medbringe sine egne økologiske drikkevarer – eller tilkøbe på aftenen. Booking sker ligeledes via Billetto.

 
Book plads