Forårsmiddag - Gro Spiseri
294
page-template-default,page,page-id-294,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

FORÅRSMIDDAG

 

Oplev en uforglemmelig forårsaften på Danmarks første tagfarm

Foråret står for døren, og de første spæde krydderurter og grøntsager begynder at pible frem på tagfarmen. Det er for alvor tid til at strække sig efter vinterens hi og på Gro Spiseri er vi kommet i ægte forårshumør. Derfor byder vi fra marts op til 5-retters forårsmiddage baseret på lokale, økologiske og biodynamiske råvarer.

Vi har åbent torsdag til mandag fra 1.marts – 25. marts med ét seat for 25 gæster kl. 18.30, og derefter 2 seats – ligeledes torsdag til mandag – enten kl. 17.30 eller 20.15 til og med maj måned.

Maden bliver serveret ‘family style’ på tallerkner til deling rundt om langbordet i drivhuset og afspejler vores nordiske omgivelser baseret på lækre, sæsonbetonede og respektfuldt fremskaffede råvarer fra de gode lokale avlere, jægere og fiskere, vi samarbejder med.

Menuen skifter efter, hvad der er frisk fra marken og naturen.

Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen, hvor vi byder på gode naturvine, øl og hjemmebryggede drikke med gode alternativer til alkohol.

Gør os på forhånd opmærksomme på eventuelle præferencer og allergier, I måtte have, så vi kan tilpasse jeres menu efter det.

Køb billetter via nedenstående link – eller ved at kontakte os på booking@grospiseri.dk eller tlf. 28 91 78 87

I finder os på Æbeløgade 4, ind i gården og op ad vindeltrappen.

Håber vi ses heroppe på tagtoppen!